Ny nettside til din bedrift

Vi lever i en teknologidrevet verden der alt forventes å være tilgjengelig på internett, og nettsider har uten tvil blitt den viktigste kommunikasjonskanalen for bedrifter. Vi utvikler profesjonelle, brukervennlige og effektive hjemmesider for din bedrift.


Skreddersydd for din bedrift

Alle bedrifter er unike, og har derfor ulike behov. Vi utvikler en nettside som er tilpasset din bedrift med tanke på funksjonalitet og design. Det er viktig for oss at vi er sikker på hvilke behov og tilltak som er best for din bedrift, derfor vil vi alltid sette oss inn i situasjonen deres før vi begynner arbeidet. Vi har erfaring med utvikling av en rekke forskjellige typer nettsider, for forskjellige bedrifter og virksomheter av ulik størrelse.

  • Nettside for bedrift
  • Online Booking
  • Blogg
  • Personlig nettside

Vi leverer profesjonelle nettsider som
gir langsiktige resultater

Bygget på kvalitet

Det er viktig at din nettside ser bra ut, men det er enda viktigere at nettsiden fungerer. Alle nettsider utviklet av oss er bygget opp og optimalisert ved bruk av velkjent og ledende teknologi, noe som skaper nettsider av høy kvalitet, hastighet og ytelse. Dette er viktig av flere grunner, blant annet er det påvist at 40% av besøkende forlater en nettside som tar mer enn 3 sekunder å laste inn, samtidig som at treige nettsider blir nedprioritert i søkeresultatene hos Google. Vi kan garantere at alle nettsider utviklet av oss skal få den beste karakteren på Google sin egen ytelsestest, noe som vi så langt har oppnådd.


Mobilvennlig nettside

Brukervennlig på alle enheter

Over 50% av trafikk til nettsider kommer nå fra mobil og nettbrett. Derfor er det utrolig viktig at din nettside også fungerer optimalt på disse enhetene. Alle våre nettsider får den beste karakteren av Google i deres offisielle mobil-test, noe som betyr at besøkende og potensielle kunder får den beste og optimale mobilopplevelsen. Om din nettside ikke er optimalisert for mobil og nettbrett kan du potensielt gå glipp av 50% av besøkende , i tillegg til at nettsiden din blir nedprioritert i søkeresultatene hos Google.

WordPress CMS

WordPress er et gratis og open-source content management system (CMS) som angivelig er det enkleste og mest populære CMS’et i bruk på nettet, med over 60 millioner aktive nettsider. Noen bemerkelsesverdige nettsider som bruker WordPress er blant annet BBC, Forbes, CNN, og Best Buy. WordPress gjør det mulig at du som kunde enkelt kan legge til, fjerne eller redigere innhold på din nettside, uten å måtte ta kontakt med oss hver gang du vil endre noe. Dette gjør at du både sparer penger og tid. Vi tilbyr også fullstendige supportavtaler for kunder som ikke ønsker å gjøre endringer selv.


Wordpress Nettside CMS


Optimalisert for Googlesøk

Når du søker etter noe i Google vil du få opp resultater av nettsider som er rangert av Google. Søkemotorene rangerer nettsider ved bruk av avanserte algoritmer som tar hensyn til tusenvis av forskjellige kriterier. En viktig del av søkemotoroptimalisering (SEO) er tekniske tiltak man kan utføre internt på nettsiden. Noen av disse tiltakene er hastighet, mobilvennlighet, struktur og sikkerhet (HTTPS). Vi utvikler og optimaliserer våre nettsider med tanke på disse kriteriene, slik at din nettside kan bli synlig i Googlesøk. Vi tilbyr også fullstendig søkemotoroptimalisering (SEO) for din bedrift.

Trenger din bedrift en ny nettside?